Mitt mejeri

Färskmjölksmejeri, ysteri, bryggeri, bränneri, musteri/fruktbearbetning, glasstillverkning, bageri och mycket mer. Det finns många exempel på vad som en gång var naturliga inslag i varje by och trakt. Den småskaliga tillverkningen med lokala råvaror och den lokala marknaden var viktigast.

Det finns ett stort och växande intresse bland konsumenter att köpa närproducerat och bland producenter att förädla sina råvaror och komma närmare konsumenten.

Vi erbjuder ett nytt sätt att förverkliga idéer med närproducerade livsmedel. Vi bygger en färdig livsmedelsförädlingsenhet i 20-fots containers (en eller flera). Vi beräknar, konstruerar, projekterar och hjälper gärna till med administration och lagstiftning/egenkontroll.

Hör av dig till oss för en offert.

För en mer utförlig presentation av konceptet, klicka här!

Läs Jordbruksaktuellts artikel om mejeriet vi har levererat till Borgholms kungsgård

Just nu arbetar vi med att ta fram ett koncept för yoghurttillverkning, hör av dig om du är intresserad.

Norups Gård 044-600 10 info@norup.se